Har du förändrats under de senaste två åren?

Jag måste erkänna att det kändes lite märkligt i våras när samhället öppnades igen och det var möjligt att hålla föreläsningar inför publik igen. Att stå på scen igen efter två år med online föreläsningar och Teams eller Zoom möten kändes nervöst och var en utmaning.

Har det förändrats något under tiden sen 2019? Har jag förändrats?

Allt har förändrats! Sättet hur vi umgås efter två år mer eller mindre i isolation, krig i Europa, elkrisen, inflation, osäker framtid - allt det har förändrat oss. Inte enbart att vi sparar el, är försiktigare med hur vi använder pengarna men jag vill påstå att de senaste två åren också har förändrat vårt mindset. Vi har utsätts för många dåliga nyheter och det i sin tur ledde till att det har hänt något med vårt sätt att tänka:

”Det kan du inte göra. Inte nu i alla fall.”

”Det för dåliga tider nu för att börja med något nytt.”

”Risken är för stor.”

”Du behöver vänta.”

”Det blir till ingenting. Glöm det.”

Alla dessa tankar har begränsat våra planer och drömmar. De har nästan förstört våra förhoppningar på framtiden.

Men det finns ett motto som inger hopp och stämmer ännu lika mycket som för tre år sedan före corona, före kriget i Ukraine och före inflationen och elkrisen:

Du har allt i egna händer när det gäller din framtid!

Du är inte i ett hjälplöst läge. Du är inte ett offer av omständigheterna. Du och enbart du har kontrollen över ditt sätt att tänka och se på framtiden. Du behöver inte avvakta och fråga om lov. 

Du har allt i dina egna händer när det gäller din framtid!

#1️: Du kan förändra dina föreställningar som begränsar dig, oavsett hur djupt de sitter i ditt undermedvetna.

#2️: Du kan lära dig att övertyga, interagera, väcka entusiasm och sälja. Oavsett om du är direktör, lärare, idrottare,säljare, musiker, mamma eller pappa så behöver du öka din kompetens i de ovan nämnde områden för att kunna bli framgångsrik.

#3: Utbilda dig inom NLP för att alltid kunna vara ett steg före de andra. Du behöver NLP för att komma till toppen oavsett vad det gäller.

Du har ansvaret över ditt liv. Vänta inte på bättre tider utan ta steget och anmäl dig till NLP Practitioner utbildningen med Jeanette Szymanski. För mig har det varit den bästa fortbildningen och investeringen i personlig utveckling någonsin.

Den 27 januari startar en utbildning i Österbotten just med Jeanette som utbildare.

Plats: Norrvalla / Vörå

Totalt 15 utbildningsdagar

Mer info om utbildningen får du via: info@jeanette.fi

Föregående
Föregående

Vad är NLP och var kan jag lära mig det?

Nästa
Nästa

Har du lekt med tanken att föreläsa?